Bliv frivillig

Interesserer du dig for globale forhold? Har du gåpåmod og en lyst til at engagere dig i et lille team af ildsjæle? Så bliv frivillig i MUNDU!

I MUNDU har du som frivillig mulighed for at prøve kræfter med lidt af hvert.
Du kan
  • Blive underviser på skolebesøg
  • Bringe dine projektidéer til live
  • Arbejde med kommunikation
  • Puste liv i MUNDUs SoMe
Som frivillig i MUNDU får du mulighed for at præge organisationen og opbygge erfaring med at arbejde selvstændigt. Vi er et lille team med tillid til hinandens kompetencer, og vi tror på, at de bedste idéer opstår, når vi på kryds og tværs af fagligheder og erfaring mødes og sparrer med hinanden.

Er du ikke overbevist endnu, så kan vi afsløre, at du som frivillig også har mulighed for at drikke ALT DET GRATIS KAFFE du ønsker, når du sidder sammen med vores team i sekretariatet i Aarhus C og arbejder med dine opgaver.

Som frivillig i MUNDU kan du prøve kræfter med

Undervisning og skolebesøg
Idé- og projektudvikling
Fundraising og Fundsansøgninger
SoMe og kommunikation

Frivillig i MUNDU siger

Intet er hugget i granit

Som frivillig i MUNDU har jeg bidraget med alt mulig lige fra kommunikation på sociale medier, og udvikling af nye forløb til facilitering af workshops. Det fede ved at være frivillig i MUNDU er, at intet er hugget i granit. Der er frihed og åbenhed til, at man kan byde ind med netop det man har kompetencer til, og selv synes er sjovt.
Rikke Schmidt

Er du nysgerrig på at høre mere?

Skriv

mundu@mundu.dk

Ring

tlf. +45 6058 2078
(man-fre kl. 9-15)