Bliv samarbejdspartner

Fortæl os om din projektidé eller forslag til et samarbejde. Sammen kan vi gøre en forskel!

Vi kan bidrage med

  • Udarbejdelse af undervisningsmaterialer
  • Evaluering af undervisningsmaterialer
  • Rådgivning i forbindelse med oprettelse af globale/internationale linjer eller temauger
  • Udvikling af kurser målrettet jeres kontekst

MUNDU kan indgå som administrativ projektpartner på større tværgående projekter. Vi har bl.a. erfaring fra Erasmus+, senest med LetsAct projektet.

Vi kan bl.a. tilbyde hjælp til din organisation med at udvikle undervisningsmaterialer omkring globale tematikker. F.eks. har vi tidligere arbejdet sammen med Ghana Venskab omkring udviklingen af undervisningsmaterialet Hear me out.

I MUNDU har vi i 30 år arbejdet for global dannelse og interkulturel forståelse i Danmark. Vi har gennemført utallige oplysningsprojekter, udviklet globale undervisningsmaterialer, besøgt hundredvis af skoler og været i kontakt med tusindvis af elever og deres lærere, og vi er klar til at kaste os ud i det næste projekt. Skal det være dit?

I MUNDU er vi skarpe på

1. Undervisning

Vi oversætter komplekse tematikker til engagerende undervisningsforløb i øjenhøjde med børn og unge. Vi har en rygsæk sprængfyldt med innovative idéer og didaktiske greb, der hjælper børn og unge med bedre at forstå og engagere sig i den verden, de er en del af.

2. Råd og sparring

Vi folder lyttelapperne ud og giver kvalificeret råd og sparring, hvis I ønsker at oprette valgfag, temauger eller lign. med globalt fokus.

3. Projektledelse

MUNDU har over 30 års erfaring med projektarbejde i dansk og europæisk kontekst og vi tager gerne projektleder-kasketten på for dig. Vi kan bl.a. være ansvarlige for det administrative i et samarbejde.

4. Events

Vi får store som små arrangementer og events op at stå. Vi kan assistere med at skabe lærerige og engagerende indslag til f.eks. temadage og messer. Vi har bl.a. stået bag det globale input i Aarhus Festuge ‘Verdensspejl Festival’ mellem 2013-2018.

Vi har samarbejdet med

Har du en idé til et projekt?
Kontakt os i dag!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn