Praktikant indenfor grafisk design og kommunikation

Leder du efter en meningsfuld praktik, hvor du kan fordybe dig i  kommunikation og grafisk design? Bliv praktikant i MUNDU i efteråret 2024!

Er du en kreativ kommunikationsentusiast, der brænder for at arbejde med bæredygtighed og globale tematikker?  Vil du være med til at gennem vores digitale kanaler at klæde børn og unge på til at begå sig i en global verden, der hele tiden er i forandring? MUNDU søger en praktikant,  der kan hjælpe med at styrke vores kommunikationsstrategi og digitale tilstedeværelse. Hvis du har flair for kommunikation, grafisk design og interesserer dig for global dannelse og bæredygtighed, kan du være den, vi leder efter.

Om os:

MUNDU er en lille NGO i hjertet af Aarhus, hvis hovedformål er at fremme global undervisning i Danmark. Vi ønsker at børn og unge skal have redskaber til at begå sig i en foranderlig og globaliseret verden. Vi skaber derfor undervisning, der kan åbne verden for børn og unge og give dem mod til håb og handling. Dette gør vi i samarbejde med skoler, uddannelsesinstitutioner og civilsamfundet både i Danmark og globalt.

Vi er et lille, dedikeret sekretariat, der har eksisteret i mange år, men som i øjeblikket er i gang med et generationsskifte. Du kan derfor være med til at forme og præge den retning, MUNDU skal gå i fremtiden. 

Dine arbejdsopgaver:

Som praktikant i MUNDU har du i høj grad mulighed for selv at forme din praktikperiode efter dine egne interesser og ønsker. Du kan blandt andet udvikle dine evner og kompetencer indenfor følgende områder:    

 • Skabelse af visuelt indhold, herunder grafik, billeder og videoer, til brug på vores hjemmeside og sociale medier
 • Kommunikation og markedsføring
 • Udvikling af engagerende indhold til vores online kampagner og fundraising initiativer.
 • Koordinering af sociale medier, herunder planlægning af indlæg og opfølgning på brugerinteraktioner
 • Udarbejdelsen af pressemeddelelser og nyhedsbreve
 • Organisering og planlægning af arrangementer og events

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse inden for kommunikation, visuel kommunikation, globale studier, antropologi, uddannelsesvidenskab, et sprogstudie eller lignende. Måske har du erfaring med grafisk design, videoredigering, hjemmesideadministration og CMS-systemer, men dette er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har gå-på-mod, interesserer dig for kommunikation, har en kreativ åre og har lyst til at indgå i et arbejdsfællesskab med andre ildsjæle.

Derudover må du gerne interessere dig for nonprofit sektoren, herunder global undervisning og bæredygtighed, 

Vi tilbyder:

 • En meningsfuld praktik, hvor du kan styrke dine faglige og personlige kompetencer
 • Mulighed for at få en fod indenfor i NGO-verdenen
 • Fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde hjemmefra efter behov
 • En chance for at skabe globalt engagement blandt børn og unge
 • Muligheden for at sætte dit præg på en organisation i udvikling
 • Et afslappet arbejdsmiljø og tæt samarbejde med andre ildsjæle

Praktik i MUNDU er ulønnet. Praktikperioden ligger i efterårssemestret 2024 fra september til janaur. Vi finder sammen frem til den præcise startdato. Stillingen er som udgangspunkt 30 timer om ugen, med stor fleksibilitet ift. arbejdstidspunkter, ferie og tid til studiet.

Ansøgning: 

Lyder det som noget for dig, og kan du se dig selv være en del af MUNDUs univers, så send en ansøgning og dit CV til mundu@mundu.dk.

Ansøgningsfrist: 19. april 2024

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du vil vide mere om hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde. Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores kontor på Klosterport og få en kop kaffe og en uforpligtende snak.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og arbejde sammen om at skabe fremtidens globale undervisning!